Tiedon keruu ja käyttötarkoitus

Seuraavat yksityisyyskäytännöt koskevat sivuston www.murikanranta.fi käytäntöjä.

Pyydämme joitakin henkilötietojasi, kuten

a) nimi
b) sähköpostiosoite
c) puhelinnumero

Pyydämme tätä tietoa yhteydenottolomakkeissamme. Käytämme tätä tietoa varataksemme pyydettyjä palveluja, lähettääksemme sinulle vahvistuksen yksityiskohtia ja mikäli tarpeellista, tiedotamme sinulle varaukseesi liittyvistä uutisista tai muutoksista. Käytämme puhelinnumeroa vain, jos meidän tarvitsee saada sinut pikaisesti kiinni tai jos olet tehnyt virheen syöttäessäsi omia tietojasi.

Emme välitä tietojasi kolmansille osapuolille.

Log-tiedostot

Käytämme IP-osoitteita palvelinongelmien ratkaisemiseen, sivuston hallinnassa ja käyttäjien liikkeiden seurannassa tilastointia varten.

Linkit

Tämä sivusto sisältää linkkejä toisille sivustoille. Huomioittehan, että emme ole vastuussa toisten sivustojen yksityiskäytännöistä. Yksityiskäytäntömme koskee vain tiedon keruuta tämän sivuston nimissä.

Turvallisuus

Tämän sivuston turvallisuusvaatimuksilla turvataan menetykset, väärinkäytökset ja tiedon muutokset valvontamme alaisuudessa. Jakamasi tiedon lisäsuojausta varten meillä on perusteellinen turvallisuussysteemi, johon sisältyy kehittynyt palomuuriteknologia. Kaikki tiedot sinusta ovat vain toimistojemme ja työntekijöidemme käytössä, jotka tarvitsevat tietoa suorittaakseen määrätyn työn. Kaikkien työntekijöidemme tietoutta turvallisuudesta ja yksityisyyskäytännöstä päivitetään säännöllisesti.

Muutokset yksityisyyskäytäntöön

Kaikki merkitykselliset muutokset käyttämässämme tavassa koskien henkilökohtaisten tietojen käyttämistä kerrotaan tulevaisuudessa tässä yksityisyyskäytännössä. Varaamalla meiltä annat luvan siihen, että viimeisimmässä varauksessasi sovelletaan sen hetken yksityiskäytäntöämme. Mikäli päätämme käyttää henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa yksityiskäytännöstä poikkeavalla tavalla, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja pyydämme lupaasi.

Ota meihin yhteyttä

Käyttämällä Murikanrannan sivustoa annat luvan tämän tiedon keräämiseen ja käyttämiseen yllämainituilla tavoilla. Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa yksityisyyskäytännöstä, tämän sivuston toiminnasta tai omasta toiminnastasi sivustolla, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen myynti@murikanranta.fi.