Murikanranta – helmi kokouspaikaksi

MurikanrantaMurikanranta on Tampereen Teiskossa sijaitseva ainutlaatuinen ravintola-, kokous- ja majoituspaikka keskellä kauneinta suomalaista luontoa.

Monipuoliset tilamme tarjoavat ryhdikkäät kokouspuitteet, tasokkaan majoituksen, houkuttelevia aktiviteettimahdollisuuksia sekä omaa rauhaa niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisillekin henkilöille. Kaikki palvelumme löytyvät kätevästi saman katon alta – monipuolisia ravintolamahdollisuuksia unohtamatta.

Lähes 40 vuoden kokemuksemme erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä sekä ihmisläheinen palveluasenteemme takaavat palvelun sujuvuuden aina tilaushetkestä tapahtuman järjestämiseen ja vieraiden hyvästelyyn asti.

Lupaamme tavallista pätevämmät puitteet kaikkiin kokoontumisiin.

Kauneinta 70-luvun arkkitehtuuria

Vuonna 1977 valmistunut Murikanrannan päärakennus on vuosikymmenensä arkkitehtuurin jalostunut näyte. Huomaamattomasti ja kauniisti ympäröivään luontoon sulautuva rakennus on arkkitehtikilpailun voittajatyö, jonka on suunnitellut arkkitehtiryhmä Katras (Helin, Nurmela, Raimoranta, Siitonen ja Tasa).

Tutustu tiloihimme kuvagalleriassa.

Samoissa tiloissa Murikanrannan kanssa toimii myös Metalliliiton Murikka-opisto.

Tervetuloa Murikanrantaan!

Murikanrannan päärakennus on vuosikymmenensä arkkitehtuurin jalostunut näyte. Vuonna 1977 valmistunut rakennus sulautuu huomaamattomasti ja kauniisti ympäröivään luontoon. Luonto on esillä myös sisätilossa suurten ikkunoiden kautta. Murikanrannassa on jopa kolme kilometriä omaa rantaviivaa.Talvellakin on kaunista: uimalaituri auringonlaskussa