Murikanranta – tilaa ajatuksillesi

Hyvä vire tekee ihmeitä. Se syntyy rauhassa, hiljaisuudessa ja puhtaassa luonnossa. Se kasvaa ja saa voimaa myönteisistä kohtaamisista.

Hektisen kaupunkielämän paineissa näistä asioista on tullut luksusta. 24/7-yhteiskunta täyttää arkemme ylimääräisellä tiedolla ja betoniviidakon harmaalla kohinalla, jotka ahdistavat ja häiritsevät ajatteluamme. Ärsykkeiden ristitulessa on mahdotonta keskittyä olennaiseen. Joskus hyvän energian luominen vaatii konkreettista maiseman vaihtoa. On otettava etäisyyttä, jotta näkisi lähelle.

Tampereen Teiskossa sijaitseva ainutlaatuinen ravintola-, kokous- ja majoituspalvelija Murikanranta ei ole kaukana, mutta se ei ole liian lähelläkään. Eron tavalliseen arkeen tuntee selvästi. Tarjoamme aitoja arjesta irtautumisen kokemuksia, tasokkaita kokouksia ja hienoja hetkiä, jotka antavat vieraillemme tilaa ajatella. Täydellinen reissu upeassa luonnossa Näsijärven rannalla kantaa pitkälle. Murikanrannassa on tilaa keskittyä olennaiseen. Rauhallisessa ympäristössä virkistyt ja teet parempia päätöksiä.

Kokousvieraistamme olemme huomanneet sen, minkä myös yritysjohtajat tietävät: ihmisten työpanos määrittelee yrityksen menestyksen. Energinen ja hyvinvoiva henkilöstö tekee kovempaa tulosta, mutta hyvä ilmapiiri vaatii yhteistä aikaa, kasvokkain toimimista ja innostamista. Kiireettömät kohtaamiset sitouttavat ihmisiä moninkertaisesti vahvemmin kuin hektiset toimistopäivät. Näemme yritysten panostukset henkilökunnan hyvinvointiin välittömästi ihmisten rentoutuneissa olemuksissa ja tiedämme, että panostukset näkyvät asiakkaillamme myös viivan alla.

Murikanranta on enemmän kuin kokous- ja kohtaamispaikka. Vierailu meillä tarjoaa sopivassa suhteessa tyky-toimintaa ja retriittiä. Valoisat ja esteettömät tilat veden äärellä ja metsän ympäröimänä, rantasaunan rauha ja räätälöity palvelu tekevät kokoontumisista nautittavia ja tuloksellisia. Lounasta ja illallista syödään silmiä hivelevissä Näsijärven rantamaisemissa. Korkeatasoinen ruoka, mukava ja palvelualtis henkilökunta, pätevä kokousympäristö, palkittu arkkitehtuuri, ainutlaatuinen luonto sekä kolme kilometriä omaa rantaviivaa tarjoavat yhdessä todellista mindfulnessia ja luksuselämyksiä.

Kylillä puhutaan kuuluisasta ”Murikan hengestä”. Sen luovat paitsi henkilökuntamme, myös kaikki vieraamme. Täällä käyville ihmisille tapahtuu jotain. Kun he pystyvät karistamaan harteiltaan kaiken turhan, tilalle tulevat rauhallisuus ja vire, jotka näkyvät hymyissä ja hyvässä hengessä. Murikanranta on ainutlaatuinen ja lämminhenkinen toimija suurten ketjujen maailmassa. Pikavoitot eivät ole meille tärkeitä. Ihmiset ja kestävä toiminta ovat.

Murikanranta tunnetaan etupäässä täyden palvelun kokoushotellina, sillä pätevät kokoustilamme ja kehutut ravintolamme tarjoavat erinomaiset puitteet suurtenkin tilaisuuksien ja illanviettojen järjestämiseen. Mutta meiltä löydät paljon muutakin. Tarjoamme esimerkiksi saunapaketteja erikokoisille ryhmille. Tilava turvekattoinen hirsisauna rannassa saa stressaantuneimmankin mielen rauhoittumaan. Talvisin voit pulahtaa avantoon, kesäisin kauniiseen ja kuulaaseen Näsijärveen.

Suositut tyky- ja aktiviteettipakettimme sisältävät leikkimielisiä ja hauskoja kisailuja, joita voidaan pitää sekä sisätiloissa että upeilla pihamaillamme. Näissä maisemissa järjestetyt teemalliset illanvietot ja erikoisohjelmat jäävät taatusti seurueesi mieleen.