Kokoustilat niin pieniin kuin suuriin tilaisuuksiin

Murikanrannasta löydät toimivat ja laadukkaat kokoustilat niin pieniin palavereihin kuin suuriin koulutustilaisuuksiin.

Pienille ryhmille tarjoamme toimivia kokoustiloja sekä mukavia seurustelusoppia viihtyisissä kabineteissamme tai tunnelmallisissa takkahuoneissa.

Suurille yleisöille sopivat luennointitilat löytyvät 140 henkilön auditoriosta tai palloiluhallista, joka on kalustettavissa kokoustilaksi jopa 300 ihmiselle.

Hyvän sään aikana kokouksia voidaan järjestää myös Murikan sisäpihalla tai luonnonhelmassa joko laavulla, nuotiolla tai rantakalliolla.

Myös kirjastomme, aula- ja oleskelutilamme ovat käytettävissä esimerkiksi pienille palavereille tai ryhmätöille. Kirjaston lava on käytössäsi, mikäli mielit pistää pystyyn ikimuistoisen shown!

Kaikki kokoustilamme ovat samassa kerroksessa lähellä toisiaan. Kysy lisää kokoustiloista— löydämme varmasti parhaan vaihtoehdon yrityksellesi, työyhteisöllesi tai järjestöllesi!

Tutustu kokouspaketteihimme.

Satapäisille yleisöille kunnon luennointitilat löytyvät auditoriostamme tai palloiluhallistamme. Oleskelutilamme tarjoavat erinomaisen paikan pienille palavereille tai ryhmätöille.  Sään salliessa kokouksia voidaan järjestää myös luonnonhelmassa.

Kokoustilat ja koulutustilat:

– Valu- ja Rauta-luokkahuoneet (50–60 henkilöä tai 2 x 30 henkilöä). Pohjapiirros ja lisätietoja.
– Verstas-, Masuuni-, Telakka-, Paja- ja Latomo-luokkahuoneet (15–30 henkilöä), joista jokaisen yhteydessä on neljä 6–8 henkilön ryhmätyötilaa. Pohjapiirros ja lisätietoja.
– Auditorio (140 henkilöä). Pohjapiirros ja lisätietoja
– Palloiluhalli (300 henkilöä). Pohjapiirros ja lisätietoja.
– Pultti- ja Ruuvi-kabinetit
– Rantasaunan takkahuone
– Ravintola Mutteri-klubi (alaravintola)
– Kirjasto
– Museopaja

Kaikissa luokissa ja auditorioissa on AV-välineet. Lisäksi Wlan-verkkomme on asiakkaidemme käytössä päärakennuksessa ja majoitustiloissamme.